Allround medewerker wonen

Omschrijving

Woonplus Schiedam is een woningcorporatie die volop in beweging is. Wij bieden betaalbare en goede woningen aan kwetsbare Schiedammers, die zich moeilijk redden op de woningmarkt. Wij leveren een bijdrage aan het welzijn van de bewoners en zetten ons in voor een goede, veilige en sociale woonomgeving. Werken bij Woonplus Schiedam is werken bij een organisatie met een grote maatschappelijke verantwoordelijkheid. Een organisatie die écht bijdraagt aan de vitaliteit van Schiedam. De komende jaren willen we onze doelen bereiken met nieuw elan en een scherp oog voor de wereld om ons heen. Daarbij willen we meer samenwerken, toegankelijker zijn en een stuk zichtbaarder zijn dan voorheen. Onze medewerker wonen krijgt hierin een belangrijke rol. 


De functie
Je maakt onderdeel uit van een van onze twee gebiedsteams. Samen met je collega’s werk je hard aan het verbeteren van de dienstverlening aan onze huurders. Je voert administratieve en ondersteunende werkzaamheden uit op het gebied van wonen, beheer en dagelijks onderhoud. Denk bijvoorbeeld aan administratieve stappen bij het verhuren van woningen. Of aan overlastzaken en het vastleggen van data bij uitverhuizingen en renovatieprojecten. Je bent heel breed en flexibel inzetbaar en werkt intensief samen met de collega’s van je gebiedsteam. Zijn zij afwezig? Dan ben jij het eerste aanspreekpunt. Op verzoek van de manager, senior of projectleider ondersteun je op het gebied van lastige klantvragen en diensten. Je werkzaamheden organiseer je daarbij heel zelfstandig.

Vereisten

Jouw profiel

Ben je net afgestudeerd en kijk je uit naar een eerste (op)stap in de corporatiewereld? Vind je het fijn om een divers takenpakket te hebben waar je zelfstandig invulling aan geeft? Dan ben jij onze ideale kandidaat. Je kan (administratief) snel schakelen en beschikt over goede communicatievaardigheden. Je communicatiestijl is van nature assertief; zowel de belangen van een ander als die van jezelf zijn even belangrijk. Samen kom je er uit. Daarnaast vragen we: 
- Minimaal MBO-werk- en denkniveau; 

- Kennis en ervaring met dienstverlening; 

- Kennis en ervaring met ICT-systemen/ applicaties

Wat bieden wij?

Bij Woonplus Schiedam zijn jouw vernieuwende ideeën heel erg welkom. In de fase waarin onze organisatie zich bevindt, kun je een belangrijke bijdrage leveren aan onze nieuwe, hoge ambities. Wij bieden een tijdelijke arbeidsovereenkomst (36 uur per week) voor de duur van 1 jaar. Bij wederzijdse tevredenheid zetten we die na afloop graag om in een contract voor onbepaalde tijd. Verder kun je rekenen op: 

- Salaris conform de cao Woondiensten, functieschaal E (€ 2.628 - € 3.127). Inschaling afhankelijk van relevante kennis en ervaring. 

- Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals goede opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden met een persoonlijk budget. 

- Een laptop en mobiele telefoon 

- Een fijne organisatie met enthousiaste en betrokken medewerkers. 


Interesse? 
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Patricia Kouwen of Sigrid Kapsenberg, Gebiedsmanager, via 010 - 20 45 100 . Wil je eerst meer weten over Woonplus Schiedam? Kijk dan op www.woonplus.nl. 


Goed om te weten
Wie in dienst treedt bij Woonplus, dient een positieve verklaring omtrent gedrag (VOG) te kunnen overleggen. Ook kan het zijn dat we je middels een assessment nog wat beter willen leren kennen. Het is dus mogelijk dat dit onderdeel uitmaakt van je sollicitatietraject. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.