Assetmanager

Omschrijving

Wie zijn wij?
Woonplus Schiedam is een woningcorporatie die volop in beweging is. Wij bieden betaalbare en goede woningen aan kwetsbare Schiedammers, die zich moeilijk redden op de woningmarkt. Wij leveren een bijdrage aan het welzijn van de bewoners en zetten ons in voor een goede, veilige en sociale woonomgeving. Werken bij Woonplus Schiedam is werken bij een organisatie met een grote maatschappelijke verantwoordelijkheid. Een organisatie die écht bijdraagt aan de vitaliteit van Schiedam.

De komende jaren willen we onze doelen bereiken met nieuw elan en een scherp oog voor de wereld om ons heen. Daarbij willen we meer samenwerken, toegankelijker zijn en een stuk zichtbaarder zijn dan voorheen. Onze nieuwe Assetmanager krijgt hierin een belangrijke rol.

De functie
Als Assetmanager vertaal je onze portefeuillestrategie naar tactische- en operationele kaders en uitgangpunten. Binnen jouw deelportefeuille ben je verantwoordelijk voor het opstellen van complexanalyses,-labels en –beheerplannen. Vastgoeddata hebben voor jou geen geheimen. Je weet dan ook perfect te sturen op de optimalisatie van het exploitatieresultaat.

Voor de verkenning van renovatie en transformatie, sloop en nieuwbouw, acquisitie of dispositie ben je onze interne gesprekspartner. Ook ben je het aanspreekpunt bij opschalen van het planmatig onderhoud en het 1e aanspreekpunt voor niet planmatig onderhoud. De risico’s en kansen in de door jou beheerde deelportefeuille heb je altijd scherp in beeld. Binnen Woonplus werk je nauw samen met de uitvoerende afdelingen. In opdracht van jou leggen zij de investerings- en onderhoudsbudgetten in meerjarenplannen vast. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opstellen en laten opstellen van de benodigde investeringsbesluiten.

Tot slot ben je samen met je collega Assetmanager verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van de werkprocessen. Jullie volgen en analyseren trends en ontwikkelingen en vertalen deze naar nieuwe mogelijkheden voor Woonplus.

Vereisten

Jouw profiel
Jij bent onze ideale kandidaat als je de volkshuisvestelijke opgave weet te verbinden met het sturen op financieel rendement. Een duidelijke visie op inclusieve wijken is daarbij onmisbaar. Je bent omgevingsbewust, kwaliteitsgericht en in staat om een goede probleemanalyse te formuleren. Met jouw analytisch vermogen is een heldere koers uitstippelen een fluitje van een cent. Je houdt van samenwerken en weet de mensen om je heen te inspireren en te motiveren. Maar bovenal ben je iemand die onze luiken durft open te gooien en Woonplus Schiedam goed en fris op de kaart kan zetten.

Daarnaast vragen we:

  • WO-werk- en denkniveau;
  • Kennis van branche- en maatschappelijke ontwikkelingen op het gebied van wonen;
  • Kennis en ervaring van assetmanagement, vastgoedrekenen en marktwaardering;
  • Ervaring met opdrachtgeverschap;
  • Kennis en ervaring met informatieanalyse en – verwerking.


Wat bieden wij?
Bij Woonplus Schiedam zijn jouw vernieuwende ideeën heel erg welkom. In de fase waarin onze organisatie zich bevindt, kun je een belangrijke bijdrage leveren aan onze nieuwe, hoge ambities. Wij bieden een tijdelijke arbeidsovereenkomst (36 uur per week) voor de duur van 1 jaar. Bij wederzijdse tevredenheid zetten we die na afloop graag om in een contract voor onbepaalde tijd.

Verder kun je rekenen op:

  • Salaris conform de cao Woondiensten, functieschaal K (€4.141 - €5.597). Inschaling afhankelijk van relevante kennis en ervaring.
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals goede opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden met een persoonlijk budget.
  • Een laptop en een telefoon.
  • Een fijne organisatie met enthousiaste en betrokken medewerkers.


Interesse?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Eline Busser, Manager Strategie en Portfolio, via 010 - 20 45 100. Wil je eerst meer weten over Woonplus Schiedam? Kijk dan op www.woonplus.nl.


Goed om te weten
Wie in dienst treedt bij Woonplus, dient een positieve verklaring omtrent gedrag (VOG) te kunnen overleggen. Ook kan het zijn dat we je middels een assessment nog wat beter willen leren kennen. Het is dus mogelijk dat dit onderdeel uitmaakt van je sollicitatietraject.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.