Bedrijfsadministrateur

Omschrijving

Wie zijn wij?
Woonplus Schiedam is een woningcorporatie die volop in beweging is. Wij bieden betaalbare en goede woningen aan kwetsbare Schiedammers, die zich moeilijk redden op de woningmarkt. Wij leveren een bijdrage aan het welzijn van de bewoners en zetten ons in voor een goede, veilige en sociale woonomgeving. Werken bij Woonplus Schiedam is werken bij een organisatie met een grote maatschappelijke verantwoordelijkheid. Een organisatie die écht bijdraagt aan de vitaliteit van Schiedam.

De komende jaren willen we onze doelen bereiken met nieuw elan en een scherp oog voor de wereld om ons heen. Daarbij willen we meer samenwerken, toegankelijker zijn en een stuk zichtbaarder zijn dan voorheen. Onze nieuwe Bedrijfsadministrateur krijgt hierin een belangrijke rol.


De functie

Als bedrijfsadministrateur ben je bezig met het beoordelen, analyseren, accorderen en uitvoeren van financieel administratieve werkzaamheden. Dit doe je samen met een aantal fijne collega’s.

Jullie zijn verantwoordelijk voor het voeren van diverse financiële (deel) administraties. Het gaat hierbij om de grootboekadministratie, projectadministratie, salarisadministratie en de afrekening van de stook & servicekosten.

Je werkt van nature heel proactief. Met een scherpe blik controleer en analyseer je onderdelen van deze administraties. Ook lever je een bijdrage aan het opstellen van de jaarrekening, maandrapportages en trimesterrapportages. En natuurlijk hebben we je nodig bij het opstellen van (balans)specificaties en dossiers ter onderbouwing van deze documenten.

In jouw rol als bedrijfsadministrateur treed je op als Keyuser voor Microsoft Dynamics Empire. Verder ben je medeverantwoordelijk voor de uitvoering van de werkzaamheden van het verzekeringspakket van Woonplus en stel je de BTW-aangifte op.

Vereisten

Jouw profiel

Je beschikt over MBO+ werk en denkniveau en hebt circa vijf jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie. Dit combineer je met een afgeronde MBA opleiding Moderne Bedrijfsadministratie.

Je werkt graag en op een prettige manier samen met je collega’s, verliest het belang van onze huurders nooit uit het oog en toont een grote verantwoordelijkheid. Je hebt aandacht voor details en voor jou gaat kwaliteit altijd boven kwantiteit. Kennis van MS-Office en van geautomatiseerde bedrijfsprocessen is voor deze functie een vereiste. Ben je in het bezit van een Praktijkdiploma Loonadministratie? Of heb je kennis van het afrekenen van stook- & servicekosten? Dan heb je een streepje voor. Dat heb je trouwens ook als je ervaring hebt met Microsoft Dynamics Empire of met de financiële administratie van een woningbouwcorporatie.


Wat bieden wij?

Bij Woonplus Schiedam zijn jouw vernieuwende ideeën heel erg welkom. In de fase waarin onze organisatie zich bevindt, kun je een belangrijke bijdrage leveren aan onze nieuwe, hoge ambities.

Wij bieden een tijdelijke arbeidsovereenkomst (36 uur per week) voor de duur van 1 jaar. Bij wederzijdse tevredenheid zetten we die na afloop graag om in een contract voor onbepaalde tijd.

Verder kun je rekenen op:

  • Salaris conform de cao Woondiensten, functieschaal G (€ 2.934 - € 3.592). Inschaling afhankelijk van relevante kennis en ervaring.
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals goede opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden met een persoonlijk budget.
  • Een laptop en een telefoon.
  • Een fijne organisatie met enthousiaste en betrokken medewerkers.


Interesse?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen Richard Streefkerk, Teamleider bedrijfsadministratie en services, via 010 - 20 45 100. Wil je eerst meer weten over Woonplus Schiedam? Kijk dan op www.woonplus.nl.


Goed om te weten
Wie in dienst treedt bij Woonplus, dient een positieve verklaring omtrent gedrag (VOG) te kunnen overleggen. Ook kan het zijn dat we je middels een assessment nog wat beter willen leren kennen. Het is dus mogelijk dat dit onderdeel uitmaakt van je sollicitatietraject.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.