Bedrijfsadministrateur service-en stookkosten

Omschrijving

Wie zijn wij?

Woonplus Schiedam is een woningcorporatie die volop in beweging is. We bieden betaalbare en goede woningen aan Schiedammers én we leveren een bijdrage aan het welzijn van onze bewoners. Dit doen we door ons in te zetten voor een goede, veilige en sociale woonomgeving. Bij Woonplus Schiedam hebben we hart voor onze huurders. We voelen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en maken die ook waar. Daardoor dragen we écht bij aan de vitaliteit van Schiedam.

De komende jaren willen we onze doelen bereiken met nieuw elan en een scherp oog voor de wereld om ons heen. Daarbij willen we meer samenwerken, toegankelijker zijn en een stuk zichtbaarder zijn dan voorheen. Onze nieuwe bedrijfsadministrateur service- en stookkosten heeft hierin een belangrijke rol.

De functie

Voor onze huurders is het belangrijk dat de afrekening van hun service- en stookkosten feilloos verloopt. De afrekening moet betrouwbaar zijn, op tijd en gemakkelijk te begrijpen. Als bedrijfsadministrateur service- en stookkosten ben je hier verantwoordelijk voor. En zo voel je dat ook. Je hebt een scherpe blik en pakt je taak met veel zelfstandigheid op.

In totaal werken er bij Woonplus vier bedrijfsadministrateurs. Jullie hebben ieder je eigen specialisme (projectadministratie, salarisadministratie, grootboekadministratie en service- & stookkosten. Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden, opstellen, controleren en archiveren van de afrekeningen service- en stookkosten voor onze huurders. Daarbij ben je in staat om complexe cijfermatige overzichten te beoordelen en te analyseren. Ook voor interne vragen met betrekking tot service- en stookkosten ben jij het aanspreekpunt.

Tot slot leveren je een belangrijke bijdrage aan het opstellen van de jaarrekening en maand- en tertaalrapportages. Zo ben je verantwoordelijk voor de (balans) specificaties en dossiers ter onderbouwing van deze stukken. In dit alles word je ondersteund door de senior bedrijfsadministrateur.

Vereisten

Jouw profiel

Jij bent onze ideale kandidaat als je reeds ervaring hebt in een vergelijkbare functie. Je bent klantgericht, neemt je verantwoordelijkheid en krijgt veel energie van samenwerken. Met jouw aandacht voor details werk je secuur en kwaliteitsgericht. Daarbij ben je kritisch en durf je verbeterpunten te benoemen en verbetertrajecten in gang te zetten.

Daarnaast vragen we:

  • Afgeronde opleiding Moderne bedrijfsadministratie (MBA);
  • Kennis van en ervaring van geautomatiseerde bedrijfsprocessen;
  • Ervaring met Microsoft Dynamics Empire is een pré;
  • Ervaring met de financiële administratie (jaarrekening) van een woningcorporatie is ook een pré;
  • Kennis van relevante wet- en regelgeving;

Tenminste twee jaar relevante werkervaring.

Wat bieden wij?

Bij Woonplus Schiedam zijn jouw vernieuwende ideeën heel erg welkom. In de fase waarin onze organisatie zich bevindt, kun je een belangrijke bijdrage leveren aan onze nieuwe, hoge ambities.

Wij bieden een tijdelijke arbeidsovereenkomst (36 uur per week) voor de duur van 1 jaar. Bij wederzijdse tevredenheid zetten we die na afloop graag om in een contract voor onbepaalde tijd.

Verder kun je rekenen op:

  • Salaris conform de cao Woondiensten, functieschaal G (€3.095 - €3.789). Inschaling afhankelijk van relevante kennis en ervaring.
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals goede opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden met een persoonlijk budget.
  • Een laptop en een telefoon
  • Een fijne organisatie met enthousiaste en betrokken medewerkers.

Interesse?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Thomas van der Hoeven, Teamleider financiële administratie & services, via 010 - 20 45 100. Wil je eerst meer weten over Woonplus Schiedam? Kijk dan op www.woonplus.nl.

Goed om te weten

Wie in dienst treedt bij Woonplus, dient een positieve verklaring omtrent gedrag (VOG) te kunnen overleggen. Ook kan het zijn dat we je middels een assessment nog wat beter willen leren kennen. Het is dus mogelijk dat dit onderdeel uitmaakt van je sollicitatietraject.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.