Kwartiermaker Dagelijks Onderhoud

Omschrijving

Wie zijn wij?

Woonplus Schiedam is een woningcorporatie die volop in beweging is. We bieden betaalbare en goede woningen aan Schiedammers én we leveren een bijdrage aan het welzijn van onze bewoners. Dit doen we door ons in te zetten voor een goede, veilige en sociale woonomgeving. Bij Woonplus Schiedam hebben we hart voor onze huurders. We voelen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en maken die ook waar. Daardoor dragen we écht bij aan de vitaliteit van Schiedam.

De functie

De regie voor het dagelijks onderhoud van onze woningen ligt binnen de gebiedsteams van Woonplus.

In 2022-2023 heeft Woonplus belangrijke stappen gezet in het contractmanagement en de procesverbetering binnen het dagelijks onderhoud. Daarnaast formuleren wij nu de uitgangspunten over het dagelijks onderhoud in de toekomst. In 2024 gaan wij daarmee de markt op. Co-making staat daarbij centraal. Onze rol als opdrachtgever zal veranderen. Dit zal effect hebben op onze interne organisatie en werkprocessen maar zeker ook in de samenwerking met onze partners. Processen zullen op elkaar aangesloten moeten worden en de implementatie intern vraagt een goede begeleiding. De dienstverlening aan onze huurders staat daarnaast centraal en zien wij in de toekomst graag gewaardeerd met een mooi klanttevredenheidscijfer.

Wij zoeken een Kwartiermaker Dagelijks Onderhoud, die rapporteert aan de gebiedsmanager en die een functioneel leidinggevende rol aan de collega’s van het team dagelijks onderhoud vervult. Je bent een ervaren collega die de onderhoudsprocessen begrijpt en je bent in staat om deze verder vorm te geven. Vaktechnische kennis is onontbeerlijk. Je bent het 1e aanspreekpunt binnen de afdeling en sturend bij complexe technische vraagstukken. Denk aan de overdracht van een nieuwbouw- of renovatie project van ontwikkeling naar beheer. Kortom je bent de spil in de dagelijkse bedrijfsvoering.

Vereisten

Jouw profiel

De kandidaat die wij zoeken wordt enthousiast van resultaatgericht werken en het ontwikkelen van de juiste sturingsinformatie hiervoor. Je bent digitaal ingesteld en maakt optimaal gebruik van data en systemen. Deze data zet je moeiteloos om naar de juiste sturingsinformatie en je kan je team daarin meenemen. Naast sterke organisatorische kwaliteiten, is het belangrijk dat je in staat bent om efficiënt en natuurlijk te delegeren en leiden. Je begrijpt teamdynamiek en weet een groep met verschillende karakters te managen. Hiervoor heb je aantoonbare sturende en coachende ervaring. Je pakt ook je rol binnen het gebiedsteam en werkt daarvoor nauw samen met de collega senior woonomgeving en de manager.

Na een HBO opleiding heb je ruime ervaring opgedaan binnen het vakgebied en in een aansturende en regisserende rol. Je neemt initiatief en bent in staat collega’s en partners te enthousiasmeren en vorm te geven aan een brugfunctie tussen verschillende afdelingen. Vanuit het dagelijks onderhoud geef je de afdeling vastgoed advies voor de MJOB en je adviseert de assetmanager over de onderhoudsopgave die jij ziet.

Het betreft een tijdelijke functie voor de periode van uitvraag naar implementatie van nieuwe contracten en een vernieuwd onderhoudsproces, vermoedelijk duurt deze periode drie jaar. Voor de collega die dit succesvol vormgeeft, zien wij ook in de toekomst mogelijkheden binnen onze organisatie. Daarom bieden wij bij goed functioneren na een jaar de mogelijkheid tot een vast dienstverband.

Wat bieden wij?

Werken in en aan een leuk, gezellig team waar plezier en verantwoordelijkheid hand in hand gaan.

Verder kun je rekenen op:

  • Salaris conform de cao Woondiensten, functieschaal J (€ 3.969 - € 5.361). Inschaling afhankelijk van relevante kennis en ervaring.
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals goede opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden met een persoonlijk budget.
  • Een laptop en mobiele telefoon.
  • Een sportvergoeding ter waarde van € 240,- per jaar.
  • Een vergoeding voor het coördineren van de wacht- en waakdienst van € 1.000,-- bruto per jaar.
  • Een zeer ruime vergoeding per gedraaide wacht-en waakdienst.
  • Een fijne organisatie met enthousiaste, betrokken medewerkers en leuk werk waarin je het verschil kunt maken.

Interesse?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Patricia Kouwen, via 010 – 20.45.100.

Wil je eerst meer weten over Woonplus Schiedam? Kijk dan op www.woonplus.nl.

Goed om te weten: Wie in dienst treedt bij Woonplus, moet een positieve verklaring omtrent gedrag (VOG) kunnen overleggen. Een assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.