Medewerker klantcontactcentrum

Omschrijving

Wie zijn wij?
Woonplus Schiedam is een woningcorporatie die volop in beweging is. Wij bieden betaalbare en goede woningen aan kwetsbare Schiedammers, die zich moeilijk redden op de woningmarkt. Wij leveren een bijdrage aan het welzijn van de bewoners en zetten ons in voor een goede, veilige en sociale woonomgeving. Werken bij Woonplus Schiedam is werken bij een organisatie met een grote maatschappelijke verantwoordelijkheid. Een organisatie die écht bijdraagt aan de vitaliteit van Schiedam.

De komende jaren willen we onze doelen bereiken met nieuw elan en een scherp oog voor de wereld om ons heen. Daarbij willen we meer samenwerken, toegankelijker zijn en een stuk zichtbaarder zijn dan voorheen. Onze nieuwe medewerker klantcontactcentrum (KCC) krijgt hierin een belangrijke rol.

De functie
Als medewerker KCC ben je de spil in onze organisatie waar het ons contact met huurders betreft. Vragen over dagelijks onderhoud, huur en verhuur, verkoop, huurbetaling, sociale begeleiding, intake urgentie of aanvraag woningwijziging. Ze komen allemaal bij jou terecht. Al deze vragen handel je geheel zelfstandig af. Dat doe je telefonisch, digitaal, schriftelijk en via de receptie.

Als medewerker KCC weet je je goed in onze huurders te verplaatsen en ze op een respectvolle manier te woord te staan. Een klant belt nooit voor niets. Wat voor jou een klein probleem is, kan voor de klant een groot probleem zijn. Dat begrijp jij als geen ander. Is hun vraag niet direct duidelijk? Dan weet je op de juiste manier door te vragen, met de nodige tact.

Natuurlijk sta je er niet alleen voor. Je werkt in een gezellig team van circa 14 collega’s. Samen verzorgen jullie de aanname en de verwerking van alle reparatieverzoeken voor dagelijks onderhoud. Het bewaken van de afhandeling, uitvoering, planning en facturering daarvan is bij jullie in goede handen. Daarbij rekenen we ook op jouw kritische blik. Zijn onze huurders eigenlijk wel gebaat bij onze bestaande werkwijze? Of kunnen we dingen beter anders doen? Je durft aan de bel te trekken als je denkt dat dingen beter kunnen en draagt ook direct ideeën aan.

Vereisten

Jouw profiel
Ben je net afgestudeerd en kijk je uit naar een eerste (op)stap in de corporatiewereld? Of heb je al ervaringen in de corporatiewereld op het gebied van klantcontact? Vind je het fijn om een divers takenpakket te hebben waar je zelfstandig invulling aan geeft? Dan ben jij onze ideale kandidaat.

Je beschikt over een MBO of HBO-denk- en werkniveau en hebt relevante werkervaring op het gebied van technisch administratieve werkzaamheden en het afhandelen van klantcontacten. Je kunt het niet alleen goed. Je hebt er ook oprecht plezier in. Het gevoel dat je mensen kunt helpen geeft je veel voldoening. Je hebt een positieve instelling en komt elke dag met een lach naar je werk. Je hebt affiniteit met techniek, bent leergierig en hebt bij voorkeur ervaring op het gebied van reparatieverzoeken.

Natuurlijk beschik je over uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden en ga je vertrouwelijk om met gegevens van onze klanten. Verder zijn kennis van geautomatiseerde klantvolgsystemen, CRM-systemen en social media een vereiste. Zelfstandigheid, stressbestendigheid, veranderingsbewustzijn en de wil in een team samen te werken ronden je profiel af.


Wat bieden wij?

Bij Woonplus Schiedam zijn jouw vernieuwende ideeën heel erg welkom. In de fase waarin onze organisatie zich bevindt, kun je een belangrijke bijdrage leveren aan onze nieuwe, hoge ambities.

Wij bieden een tijdelijke arbeidsovereenkomst (36 uur per week) voor de duur van 1 jaar.  Bij wederzijdse tevredenheid zetten we die na afloop graag om in een contract voor onbepaalde tijd.
Verder kun je rekenen op:

  • Salaris conform de cao Woondiensten, functieschaal F (€ 2.765 - € 3.357). Inschaling afhankelijk van relevante kennis en ervaring.
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals goede opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden met een persoonlijk budget.
  • Een laptop en mobiele telefoon.
  • Een fijne organisatie met enthousiaste en betrokken medewerkers.


Interesse?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Felix Kramer, Teamleider KCC, via 010 - 20 45 100 .

Wil je eerst meer weten over Woonplus Schiedam? Kijk dan op www.woonplus.nl.


Goed om te weten

Wie in dienst treedt bij een woningcorporatie, dient een positieve verklaring omtrent gedrag (VOG) te kunnen overleggen. Ook kan het zijn dat we je middels een assessment nog wat beter willen leren kennen. Het is dus mogelijk dat dit onderdeel uitmaakt van je sollicitatietraject.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.