Overslaan naar content

Medewerker Klantcontactcentrum

Op locatie

Functieomschrijving

Wie zijn wij?

Woonplus Schiedam is een woningcorporatie die volop in beweging is. We bieden betaalbare en goede woningen aan Schiedammers én we leveren een bijdrage aan het welzijn van onze bewoners. Dit doen we door ons in te zetten voor een goede, veilige en sociale woonomgeving. Bij Woonplus Schiedam hebben we hart voor onze huurders. We voelen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en maken die ook waar. Daardoor dragen we écht bij aan de vitaliteit van Schiedam.


De functie

Als medewerker KCC ben je de spil in onze organisatie waar het ons contact met huurders betreft. Wij zijn van 08:30 tot 16:30 bereikbaar voor onze huurders. Hieronder wordt een voorbeeld van een dag van jou geschetst waarbij je begint rond 8.15 uur. Na een kop koffie en een praatje met collega’s zit je vanaf 8.30 uur klaar om telefoontjes van huurders te beantwoorden. Dat gaat over de meest uiteenlopende onderwerpen: vragen over reparatieverzoeken, zoals een lekkage, melding van overlast, een wijziging van gegevens, verzoek om sociale begeleiding en nog heel veel meer. Sommige vragen kun je direct beantwoorden, andere vragen wat meer uitzoekwerk. Kortom, een afwisselende ochtend die geen moment saai is.

In de middag ga je aan de slag met taken vanuit het klantvolgsysteem. Je belt huurders terug om hun vraag te beantwoorden, je hebt contact met collega’s van andere afdelingen en met aannemers en je beantwoordt e-mails.  Ook heb je af en toe baliedienst: dan ontvang en help je iedereen die aan de balie komt. Leuk om onze huurders eens in levende lijve te zien!

Als medewerker KCC weet je je goed in onze huurders te verplaatsen en ze op een respectvolle manier te woord te staan. Een huurder belt immers nooit voor niets. Wat voor jou een klein probleem is, kan voor iemand anders een groot probleem zijn. Dat begrijp jij als geen ander. Is een vraag niet direct duidelijk? Dan weet je op de juiste manier door te vragen, met de nodige tact.

Natuurlijk sta je er niet alleen voor. Je werkt in een gezellig team van circa 14 collega’s: een mooie mix van jong en wat ouder en van starters tot ervaren KCC-medewerkers. Als beginner kun je rekenen op een goed opleidingsprogramma. Bovendien krijg je een buddy die jou de eerste periode met raad en daad bijstaat. Ook fijn: we hebben iedere werkdag een meeting van 15 minuten waarin we niet alleen het werk verdelen, maar vooral ook tips en ervaringen uitwisselen.

Huurders met een vraag zijn bij jou in goede handen. Daarbij rekenen we ook op jouw kritische blik. Zijn onze huurders eigenlijk wel gebaat bij onze bestaande werkwijze? Of kunnen we dingen beter anders doen? Je durft aan de bel te trekken als je denkt dat dingen beter kunnen en draagt ook direct ideeën aan.


De functie is voor minimaal 32 en maximaal 36 uur.

Vereisten

Jouw profiel

Heb jij al ervaring in de corporatiewereld met reparatieverzoeken of vergelijkbare werkervaring opgedaan? Vind je het fijn om een divers takenpakket te hebben waar je zelfstandig invulling aan geeft? En ben je al bekend met gespreksetiquette en gespreksstructuur of bereid dit te leren? Dan ben jij onze ideale kandidaat.

Je beschikt over een mbo- of hbo-denk- en werkniveau en hebt relevante werkervaring op het gebied van technisch administratieve werkzaamheden. Heb je niet die relevante werkervaring maar wel aantoonbare affiniteit met techniek in de woonomgeving en ben je leergierig? Dan zijn we vast ook een goede match. Je bent goed in de omgang met klanten en hebt daar ook oprecht plezier in. Het gevoel dat je mensen kunt helpen geeft je veel voldoening. Je beschikt over inlevingsvermogen, hebt een positieve instelling en komt elke dag met een lach naar je werk.

Natuurlijk beschik je over uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden en ga je vertrouwelijk om met gegevens van onze klanten. Verder zijn kennis van geautomatiseerde klantvolgsystemen, CRM-systemen en social media een vereiste. Zelfstandigheid, stressbestendigheid, veranderingsbewustzijn en de wil om in een team samen te werken ronden je profiel af.


Wat bieden wij?
Bij Woonplus Schiedam zijn jouw vernieuwende ideeën heel erg welkom. In de fase waarin onze organisatie zich bevindt, kun je een belangrijke bijdrage leveren aan onze nieuwe, hoge ambities.

Wij bieden een tijdelijke arbeidsovereenkomst (36 uur per week) voor de duur van 1 jaar. Bij wederzijdse tevredenheid zetten we die na afloop graag om in een contract voor onbepaalde tijd.
Verder kun je rekenen op:

  • Salaris conform de cao Woondiensten, functieschaal F (€ 3.114 - € 3.892). Inschaling afhankelijk van relevante kennis en ervaring. 
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals goede opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden met een persoonlijk budget.
  • Een laptop en mobiele telefoon.
  • Een sportvergoeding ter waarde van € 240,- per jaar.
  • Eindejaarsuitkering van 2%.
  • Een bedrijfsrestaurant gerund door een cateraar.
  • Een fijne organisatie met enthousiaste en betrokken medewerkers.


Interesse?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Gerben Blommesteijn, Teamleider KCC, via 010 - 20 45 145 .

Wil je eerst meer weten over Woonplus Schiedam? Kijk dan op www.woonplus.nl. Als je interesse hebt in deze functie, zien wij graag je cv en een motivatiebrief tegemoet.


Goed om te weten

Wie in dienst treedt bij een woningcorporatie, dient een positieve verklaring omtrent gedrag (VOG) te kunnen overleggen. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Op locatie

of