Medewerker onderhoudsdienst

Omschrijving

Woonplus Schiedam is een woningcorporatie die volop in beweging is. Wij bieden betaalbare en goede woningen aan kwetsbare Schiedammers, die zich moeilijk redden op de woningmarkt. Wij leveren een bijdrage aan het welzijn van de bewoners en zetten ons in voor een goede, veilige en sociale woonomgeving. Werken bij Woonplus Schiedam is werken bij een organisatie met een grote maatschappelijke verantwoordelijkheid. Een organisatie die écht bijdraagt aan de vitaliteit van Schiedam.


De komende jaren willen we onze doelen bereiken met nieuw elan en een scherp oog voor de wereld om ons heen. Daarbij willen we meer samenwerken, toegankelijker zijn en een stuk zichtbaarder zijn dan voorheen. Onze nieuwe Medewerker Onderhoudsdienst heeft hierin een belangrijke rol.


De functie
Als medewerker onderhoudsdienst ben je een echte allround vakman of vakvrouw. Je werkt geheel zelfstandig en voert de onderhoudsverzoeken uit die binnen het serviceabonnement van onze huurders vallen. Wij zijn op zoek naar iemand die ons voor een periode van minimaal zes maanden kan ondersteunen.


Je zorgt voor het herstellen en vernieuwen van kleine bouwkundige en installatietechnische bouwonderdelen in onze woningen. Je gaat hiervoor op pad met een van onze bedrijfsbussen. Blijken er andere kleine, technische onderhoudswerkzaamheden in de woning of de directe woonomgeving nodig? Dan neem je die gelijk mee als daar ruimte voor is. Het is immers belangrijk dat reparaties en storingen snel worden opgelost. Met jouw gevoel voor service probeer je altijd een oplossing te vinden.


Via het KlantContactCentrum (KCC) worden de verzoeken in je agenda gezet. Dagelijks werk je deze verzoeken aan de hand van een planning weg. In veel gevallen los je het probleem direct zelf op. Lukt dat niet? Dan zet je de opdracht door naar een aannemer. En komen er nog spoedopdrachten tussendoor? Dan pak je die natuurlijk ook even mee. Aan het eind van de dag verwerk je de administratie en koppel je eventuele acties terug aan het KCC.


Als medewerker onderhoudsdienst ben je echt een visitekaartje van Woonplus. Je komt immers dagelijks bij onze huurders thuis. Naast je technisch inzicht, heb je dan ook goede sociale vaardigheden. Je vindt het leuk om met mensen met uiteenlopende achtergronden om te gaan. En je hebt ook oog voor eventuele problemen ‘achter de voordeur’. Signaleer je die? Dan zet je deze informatie door aan je collega’s. Dat kunnen directe collega’s zijn, maar ook collega’s van andere afdelingen. Op die manier kunnen we zoveel mogelijk voor onze huurders betekenen.

Vereisten

Jouw profiel

 • MBO werk- en denkniveau;
 • Kennis van en ervaring met verschillende technische vakgebieden ;
 • Functiegerichte kennis op het gebied van onderhoud;
 • In bezit van rijbewijs B;
 • Flexibele inzet;
 • Zelfstandig kunnen werken;
 • Klantgerichte houding;


Wat bieden wij?

Bij Woonplus Schiedam zijn jouw vernieuwende ideeën heel erg welkom. In de fase waarin onze organisatie zich bevindt, kun je een belangrijke bijdrage leveren aan onze nieuwe, hoge ambities. Wij bieden een tijdelijke arbeidsovereenkomst (36 uur per week) voor een periode van minimaal zes maanden. Verder kun je rekenen op: 

 • Salaris conform de cao Woondiensten, functieschaal D (€2.525 - €3.017). Inschaling afhankelijk van relevante kennis en ervaring.
 • Een goede pensioenregeling.
 • Een laptop en een telefoon.
 • Een fijne organisatie met enthousiaste en betrokken medewerkers.


Interesse? 
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Patricia Kouwen, Gebiedsmanager, via 010 - 20 45 100 . Wil je eerst meer weten over Woonplus Schiedam? Klik dan hier.


Goed om te weten

 • Wie in dienst treedt bij Woonplus, dient een positieve verklaring omtrent gedrag (VOG) te kunnen overleggen.
 • Deze vacature is gelijktijdig intern en extern gepubliceerd. Interne kandidaten krijgen voorrang binnen de procedure.