Opzichter onderhoud

Omschrijving

Wie zijn wij?

Woonplus Schiedam is een woningcorporatie die volop in beweging is. Wij bieden betaalbare en goede woningen aan kwetsbare Schiedammers, die zich moeilijk redden op de woningmarkt. Wij leveren een bijdrage aan het welzijn van de bewoners en zetten ons in voor een goede, veilige en sociale woonomgeving. Werken bij Woonplus Schiedam is werken bij een organisatie met een grote maatschappelijke verantwoordelijkheid. Een organisatie die écht bijdraagt aan de vitaliteit van Schiedam.

De komende jaren willen we onze doelen bereiken met nieuw elan en een scherp oog voor de wereld om ons heen. Daarbij willen we meer samenwerken, toegankelijker zijn en een stuk zichtbaarder zijn dan voorheen. Ook onze nieuwe Opzichter onderhoud krijgt hierin een belangrijke rol.

De functie

Je maakt onderdeel uit van een van onze afdeling Wonen (twee gebiedsteams). Samen met je collega’s werk je hard aan het verbeteren van de dienstverlening aan onze huurders.

Als Opzichter onderhoud heb jij de verantwoordelijkheid voor het dagelijks onderhoud en het mutatieonderhoud van een deel van onze portefeuille. Samen met de woonmakelaar zorg je ervoor dat onze woningen weer verhuur klaar worden gemaakt en in prima staat worden opgeleverd. Hiervoor onderhoud je intensieve contacten met de aannemers. Je stelt je naar hen op als een kritische sparringpartner.

Het toetsen van de realisatie van het onderhoud zoals dat is vastgelegd in het onderhoudsbeleid en de complexbeheerplannen, behoort ook tot jouw taken. Daarnaast draag je zelf actief bij aan het opstellen van diezelfde complexbeheerplannen. De inbreng van jouw kennis van onze gebouwen en wijken is daarvoor onmisbaar.

Sturen op doorlooptijden en kosten is een belangrijk onderdeel van je werk. Maar daarbij verlies je het te behalen resultaat nooit uit het oog. Je laat graag een goed visitekaartje achter en stelt hoge eisen aan de kwaliteit. Dat geldt ook voor de reparatieverzoeken in jouw wijk die je actief oppakt. Elk reparatieverzoek, hoe klein ook, is voor een huurder belangrijk. Dat begrijp jij als geen ander. Je zorgt ervoor dat mensen altijd een tijdige terugkoppeling van ons ontvangen en dat we hun melding zorgvuldig afhandelen. Soms is het moeilijk een klant tevreden te stellen. Je bent dan in staat een bemiddelende rol te pakken en de gemoederen weer tot bedaren te brengen. Lukt dit niet? Dan zal je Woonplus soms moeten vertegenwoordigen bij zittingen van de Huurcommissie.

Als Opzichter onderhoud kom je vaak in onze wijken en ontmoet je veel huurders. Je ziet en hoort daardoor ook dingen die niet tot jouw takenpakket horen, maar wel onze aandacht verdienen. Je vindt het niet meer dan logisch dat je die doorzet naar andere collega’s in je gebiedsteam, zoals de wijkbeheerders en de leefbaarheidsregisseurs.

Vereisten

Jouw profiel

Jij bent onze ideale kandidaat als je kennis en ervaring hebt van vastgoedonderhoud. Je bent kritisch, durft door te vragen, kunt goed luisteren en staat stevig in je schoenen. Je werk is pas klaar als de punt op de i staat. Je kunt de mensen om je heen goed motiveren om problemen daadwerkelijk aan te pakken en op te lossen. De inzet van een gezonde dosis humor is je daarbij niet onbekend.

Daarnaast vragen we:

MBO + werk- en denkniveau in het gevraagde vakgebied

Ruime technische en bouwkundige kennis;

  • Kennis van ontwikkelingen omtrent duurzaamheid is een pré
  • Kennis van installatietechniek, asbest en legionella is een pré
  • Samenwerken met collega’s en partners staat bij jou op 1


Wat bieden wij?

Bij Woonplus Schiedam zijn jouw vernieuwende ideeën heel erg welkom. In de fase waarin onze organisatie zich bevindt, kun je een belangrijke bijdrage leveren aan onze nieuwe, hoge ambities.

Wij bieden een tijdelijke arbeidsovereenkomst (36 uur per week) voor de duur van 1 jaar. Bij wederzijdse tevredenheid zetten we die na afloop graag om in een contract voor onbepaalde tijd. Verder kun je rekenen op:

Salaris conform de cao Woondiensten, functieschaal G (€ 2.934 - € 3.592). Inschaling afhankelijk van relevante kennis en ervaring.

Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals goede opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden met een persoonlijk budget.

Een laptop en een telefoon.

Een fijne organisatie met enthousiaste en betrokken medewerkers.


Interesse?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Sigrid Kapsenberg of Patricia Kouwen, Gebiedsmanagers, via 010 - 20 45 100 .

Wil je eerst meer weten over Woonplus Schiedam? Kijk dan op www.woonplus.nl.


Goed om te weten

Wie in dienst treedt bij een woningcorporatie, dient een positieve verklaring omtrent gedrag (VOG) te kunnen overleggen. Ook kan het zijn dat we je middels een assessment nog wat beter willen leren kennen. Het is dus mogelijk dat dit onderdeel uitmaakt van je sollicitatietraject.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.