Projectmanager Investeringen

Omschrijving

Wie zijn wij?
Woonplus Schiedam is een woningcorporatie die volop in beweging is. Wij bieden betaalbare en goede woningen aan kwetsbare Schiedammers, die zich moeilijk redden op de woningmarkt. Wij leveren een bijdrage aan het welzijn van de bewoners en zetten ons in voor een goede, veilige en sociale woonomgeving. Werken bij Woonplus Schiedam is werken bij een organisatie met een grote maatschappelijke verantwoordelijkheid. Een organisatie die écht bijdraagt aan de vitaliteit van Schiedam.

De komende jaren willen we onze doelen bereiken met nieuw elan en een scherp oog voor de wereld om ons heen. Daarbij willen we meer samenwerken, toegankelijker zijn en een stuk zichtbaarder zijn dan voorheen. Onze nieuwe Projectmanager investeringen krijgt hierin een belangrijke rol.

De functie
Bij Woonplus ga je aan de slag met grote ruimtelijke investeringsopgaven. Hierbij kun je denken aan het (her)ontwikkelen van locaties of complexe verduurzamingsprojecten. Als projectmanager investeringen ben je verantwoordelijk voor het opzetten, voorbereiden en in uitvoering geven van deze projecten. Verduurzaming, renovatie of nieuwbouw. Je houdt van de afwisseling en bent overal in thuis.

Je bent opdrachtgever van onze interne en externe projectpartners en stuurt het planteam aan.

Daarbij stuur je op en adviseer je over kwaliteitskaders, financiële kaders en financiële gevolgen van projecten. Ook zorg je voor de benodigde besluitvormingsdocumenten en verantwoordingsdocumentatie.

Waar het projectmanagement betreft, ben je samen met je collega projectmanagers verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van onze werkprocessen. Ook pak je een actieve rol in het realiseren van onze organisatiedoelstellingen. Daarbij werk je graag en op een prettige manier samen met je collega’s, verlies je het belang van onze huurders nooit uit het oog en toon je een grote verantwoordelijkheid.

Vereisten

Jouw profiel
Je verbindt graag mensen en blinkt daar ook in uit. In een team functioneer je het best. Niks zo mooi als samen met een team naar een resultaat toewerken. Mensen kennen je als een stevige persoonlijkheid en een goede gesprekspartner. Je neemt dan ook graag initiatieven en weet hoe je de juiste mensen enthousiasmeert voor je plannen.

Omgaan met soms tegenstrijdige belangen kun je goed. Bestuurlijke en politieke belangen, huurdersbelangen, je weet hoe je ze moet samenbrengen. Dat komt omdat je goed kunt onderhandelen, integrale adviezen kunt schrijven en heldere doelen kunt formuleren.

Daarnaast vragen we:

  • HBO / WO-werk- en denkniveau.
  • Kennis en ervaring van bouwkunde en duurzaamheid. 
  • Kennis en ervaring van projectmanagement. 
  • Kennis van en ervaring met scenario’s bedenken en opstellen. 
  • Ervaring met ketensamenwerking


Wat bieden wij?

Bij Woonplus Schiedam zijn jouw vernieuwende ideeën heel erg welkom. In de fase waarin onze organisatie zich bevindt, kun je een belangrijke bijdrage leveren aan onze nieuwe, hoge ambities. Samen met je collega’s krijg je de kans om mee te bouwen aan een professioneler Woonplus.

Wij bieden een tijdelijke arbeidsovereenkomst (36 uur per week) voor de duur van 1 jaar. Bij wederzijdse tevredenheid zetten we die na afloop graag om in een contract voor onbepaalde tijd.

Verder kun je rekenen op:

  • Salaris conform de cao Woondiensten, functieschaal K (€4.141 - €5.597). Inschaling afhankelijk van relevante kennis en ervaring.
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals goede opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden met een persoonlijk budget.
  • Een laptop en een telefoon.
  • Een fijne organisatie met enthousiaste en betrokken medewerkers.

Interesse?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Nico de Vos, Manager Onderhoud en Ontwikkeling, via 010 - 20 45 100.Wil je eerst meer weten over Woonplus Schiedam? Kijk dan op www.woonplus.nl.

Goed om te weten

Wie in dienst treedt bij Woonplus, dient een positieve verklaring omtrent gedrag (VOG) te kunnen overleggen. Ook kan het zijn dat we je middels een assessment nog wat beter willen leren kennen. Het is dus mogelijk dat dit onderdeel uitmaakt van je sollicitatietraject.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.