Projectmanager Planmatig Onderhoud

Omschrijving

Wie zijn wij?
Woonplus Schiedam is een woningcorporatie die volop in beweging is. Wij bieden betaalbare en goede woningen aan kwetsbare Schiedammers, die zich moeilijk redden op de woningmarkt. Wij leveren een bijdrage aan het welzijn van de bewoners en zetten ons in voor een goede, veilige en sociale woonomgeving. Werken bij Woonplus Schiedam is werken bij een organisatie met een grote maatschappelijke verantwoordelijkheid. Een organisatie die écht bijdraagt aan de vitaliteit van Schiedam.

De komende jaren willen we onze doelen bereiken met nieuw elan en een scherp oog voor de wereld om ons heen. Daarbij willen we meer samenwerken, toegankelijker zijn en een stuk zichtbaarder zijn dan voorheen. Onze Projectmanager planmatig onderhoud krijgt hierin een belangrijke rol.

De functie
Als projectmanager planmatig onderhoud ga je aan de slag met onderhouds- en woningverbeteringsprojecten in de aan jou toegewezen deelportefeuille. Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding, uitvoering en nazorg ervan.

Je werkt daarbij nauw samen met externe partners. Je formuleert het optimale onderhoudsscenario, brengt kansen en risico’s in kaart en stuurt het planteam aan.

Daarbij stuur je op kwaliteitskaders en financiële kaders en zorg je voor de benodigde besluitvormingsdocumenten en verantwoordingsdocumentatie.

Waar het projectmanagement betreft, ben je samen met je collega projectmanagers verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van onze werkprocessen. Ook pak je een actieve rol in het realiseren van onze organisatiedoelstellingen. Daarbij werk je graag en op een prettige manier samen met je collega’s, verlies je het belang van onze huurders nooit uit het oog en toon je een grote verantwoordelijkheid.

Vereisten

Jouw profiel
In een team functioneer je het best. Niks zo mooi als samen met een team naar een resultaat toewerken. Want dat resultaat, dat verlies je nooit uit het oog. Mensen kennen je als een stevige persoonlijkheid en een goede gesprekspartner. Je neemt dan ook graag initiatieven en weet hoe je de juiste mensen enthousiasmeert voor je plannen.

Ook weet je goed om te gaan met huurders- en organisatiebelangen. Dit komt omdat je goede adviezen schrijft, heldere doelen formuleert en in staat bent om uiteenlopende belangen samen te brengen.

Daarnaast vragen we:

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Kennis en ervaring van bouwkunde en vastgoedonderhoud;
  • Ervaring met projectmanagement; 
  • Ervaring met ketensamenwerking.


Wat bieden wij?
Bij Woonplus Schiedam zijn jouw vernieuwende ideeën heel erg welkom. In de fase waarin onze organisatie zich bevindt, kun je een belangrijke bijdrage leveren aan onze nieuwe, hoge ambities. Samen met je collega’s krijg je de kans om mee te bouwen aan een professioneler Woonplus.

Wij bieden een tijdelijke arbeidsovereenkomst (36 uur per week) voor de duur van 1 jaar. Bij wederzijdse tevredenheid zetten we die na afloop graag om in een contract voor onbepaalde tijd.

Verder kun je rekenen op:

  • Salaris conform de cao Woondiensten, functieschaal I (€3.629 - €4.772). Inschaling afhankelijk van relevante kennis en ervaring. 
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals goede opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden met een persoonlijk budget. 
  • Een laptop en een telefoon. 
  • Een fijne organisatie met enthousiaste en betrokken medewerkers.

Interesse?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Nico de Vos, Manager Onderhoud en Ontwikkeling, via 010 - 20 45 100.Wil je eerst meer weten over Woonplus Schiedam? Kijk dan op www.woonplus.nl.


Goed om te weten
Wie in dienst treedt bij Woonplus, dient een positieve verklaring omtrent gedrag (VOG) te kunnen overleggen. Ook kan het zijn dat we je middels een assessment nog wat beter willen leren kennen. Het is dus mogelijk dat dit onderdeel uitmaakt van je sollicitatietraject.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.