Overslaan naar content

Senior Bedrijfsadministrateur

Op locatie

Functieomschrijving

Wie zijn wij?

Woonplus Schiedam is een woningcorporatie die volop in beweging is. We bieden betaalbare en goede woningen aan Schiedammers én we leveren een bijdrage aan het welzijn van onze bewoners. Dit doen we door ons in te zetten voor een goede, veilige en sociale woonomgeving. Bij Woonplus Schiedam hebben we hart voor onze huurders. We voelen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en maken die ook waar. Daardoor dragen we écht bij aan de vitaliteit van Schiedam.

De komende jaren willen we onze doelen bereiken met nieuw elan en een scherp oog voor de wereld om ons heen. Daarbij willen we meer samenwerken, toegankelijker zijn en een stuk zichtbaarder zijn dan voorheen. Onze nieuwe Senior Bedrijfsadministrateur heeft hierin een belangrijke rol.


De functie

Als Sr bedrijfsadministrateur ben je verantwoordelijk voor de inrichting en uitvoering van de administratieve organisatie en lever je een proactieve bijdrage aan het financieel-administratief beleid.

Deze functie richt zich op drie speerpunten:

Financiële registratie

Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie, controle en afstemming over onze financiële administratie. Je stelt de conceptjaarrekening op en levert een bijdrage aan het opstellen van de maand- en tertaalrapportages.

Administratieve organisatie en financiële processen

Dankzij jouw inzicht en analytische aanpak stel je verbetervoorstellen op. Ondertussen plan en bewaak je deadlines en monitor je de voortgang van diverse projecten. Binnen je vakgebied zet je graag je tanden in complexe situaties, die je in samenspraak met de Teamleider bedrijfsadministratie oplost.

Vakinhoudelijk aanspreekpunt

Je deelt graag je kennis met onze bedrijfsadministrateurs, dankzij jouw coachende en sturende vaardigheden draag je bij aan hun ontwikkeling.

Vereisten

Jouw profiel

Onze ideale kandidaat heeft HBO werk- en denkniveau en heeft ruime kennis van en ervaring met financiële en bedrijfsadministratie, bij voorkeur in een woningcorporatie. Jij hebt financiële verslaglegging en boekhouding je volledig eigen gemaakt.

Je blijft graag graag op de hoogte van veranderende relevante wet-en regelgeving en vertaalt de gevolgen hiervan voor Woonplus.

Wat bieden wij?

Werken in en aan een leuk, gezellig team waar plezier en verantwoordelijkheid hand in hand gaan.

Wij bieden een tijdelijke arbeidsovereenkomst (36 uur) voor de duur van 1 jaar. Bij wederzijdse tevredenheid zetten we deze overeenkomst graag om in een contract voor onbepaalde tijd.

Verder kun je rekenen op:

• Salaris conform de cao Woondiensten, functieschaal H (€ 3.748 - € 4.727). Inschaling afhankelijk van relevante kennis en ervaring.

• Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals goede opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden met een persoonlijk budget.

• Een laptop en mobiele telefoon.

• Een sportvergoeding ter waarde van € 240,- per jaar.

• Eindejaarsuitkering van 2% bruto

• Een fijne organisatie met enthousiaste, betrokken medewerkers en leuk werk waarin je het verschil kunt maken.

Interesse?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Thomas van der Hoeven, via 010 - 20 45 100.

Wil je eerst meer weten over Woonplus Schiedam? Kijk dan op www.woonplus.nl.

Goed om te weten

Wie in dienst treedt bij Woonplus, moet een positieve verklaring omtrent gedrag (VOG) kunnen overleggen. Een assessment zou onderdeel uit kunnen maken van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Op locatie

of