Senior dagelijks onderhoud

Omschrijving

Wie zijn wij?

Woonplus Schiedam is een woningcorporatie die volop in beweging is. Wij bieden betaalbare en goede woningen aan kwetsbare Schiedammers, die zich moeilijk redden op de woningmarkt. Wij leveren een bijdrage aan het welzijn van de bewoners en zetten ons in voor een goede, veilige en sociale woonomgeving. Werken bij Woonplus Schiedam is werken bij een organisatie met een grote maatschappelijke verantwoordelijkheid. Een organisatie die écht bijdraagt aan de vitaliteit van Schiedam.

De komende jaren willen we onze doelen bereiken met nieuw elan en een scherp oog voor de wereld om ons heen. Daarbij willen we meer samenwerken, toegankelijker zijn en een stuk zichtbaarder zijn dan voorheen. Onze nieuwe Senior dagelijks onderhoud krijgt hierin een belangrijke rol.

De functie

Als Senior dagelijks onderhoud maak je onderdeel uit van onze afdeling Wonen (twee gebiedsteams). Samen met je collega’s werk je hard aan het verbeteren van de dienstverlening aan onze huurders.

In jouw rol stuur je functioneel vier collega’s aan binnen de portefeuille van het dagelijks onderhoud en het mutatie onderhoud. Je bent verantwoordelijk voor hun werkverdeling en voor de coördinatie van de bezetting. Het is jouw taak om de realisatie van het onderhoud te toetsen, zoals dat is vastgelegd in het onderhoudsbeleid en de complexbeheerplannen. Daarnaast toets je het kwaliteitsniveau en bewaak je het budget.

Natuurlijk draait alles om onze huurders. We willen dat ze tevreden zijn. Maar een uitgevoerde reparatie alleen, hoeft nog geen tevreden huurder op te leveren. Onderhoud heeft veel meer aspecten. Hoe snel we zijn, hoe we de klant bejegenen, hoe netjes we werken. Maar ook: hoe goed leveren we onze woningen op aan nieuwe huurders? Het telt allemaal mee. Je begrijpt dat als geen ander en geeft hier samen met je collega’s zo goed mogelijk invulling aan. Tegelijkertijd verlies je het belang van Woonplus nooit uit het oog. Ook met partners in de wijk en met de collega’s van planmatig onderhoud heb je een directe lijn. Je bent dan ook het eerste aanspreekpunt voor zowel externe partijen als interne afdelingen.

De komende jaren gaan we bij Woonplus hard werken aan het verbeteren van al onze werkprocessen. Op het gebied van onderhoud is hierin een belangrijke taak weggelegd voor jou. Regelmatig zoek je daarvoor zowel intern als extern de samenwerking op.

Vereisten

Jouw profiel

Jij bent onze ideale kandidaat als je kennis en ervaring hebt van vastgoedonderhoud. Daarnaast pak je graag werkprocessen aan en heb je hier aantoonbare ervaring in. Je bent kritisch, durft door te vragen, kan goed luisteren en staat stevig in je schoenen. Met jouw analytisch vermogen is het uitstippelen van een heldere koers een fluitje van een cent. Je bent pas klaar als de punt op de i staat. Je houdt van samenwerken en weet de mensen om je heen te inspireren en te motiveren. Daarvoor neem je een gezonde dosis humor mee.

Daarnaast vragen we:

  • HBO-werk- en denkniveau in het gevraagde vakgebied;
  • Ruime technische en bouwkundige kennis;
  • Kennis van ontwikkelingen omtrent duurzaamheid is een pré;
  • Kennis van installatietechniek, asbest en legionella is een pré;
  • Ervaring met processen en procesverbetering;
  • Ervaring met functioneel leidinggeven;

Wat bieden wij?

Bij Woonplus Schiedam zijn jouw vernieuwende ideeën heel erg welkom. In de fase waarin onze organisatie zich bevindt, kun je een belangrijke bijdrage leveren aan onze nieuwe, hoge ambities.

Wij bieden een tijdelijke arbeidsovereenkomst (36 uur per week) voor de duur van 1 jaar. Bij wederzijdse tevredenheid zetten we die na afloop graag om in een contract voor onbepaalde tijd.
Verder kun je rekenen op:

  • Salaris conform de cao Woondiensten, functieschaal H (€3.327 - €4.098). Inschaling afhankelijk van relevante kennis en ervaring.
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals goede opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden met een persoonlijk budget.
  • Een laptop en een telefoon.
  • Een fijne organisatie met enthousiaste en betrokken medewerkers.


Interesse?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Patricia Kouwen, Gebiedsmanager, via 010 - 20 45 100 .

Wil je eerst meer weten over Woonplus Schiedam? Kijk dan op www.woonplus.nl.


Goed om te weten

Wie in dienst treedt bij Woonplus, dient een positieve verklaring omtrent gedrag (VOG) te kunnen overleggen. Ook kan het zijn dat we je middels een assessment nog wat beter willen leren kennen. Het is dus mogelijk dat dit onderdeel uitmaakt van je sollicitatietraject.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.