Overslaan naar content

Senior Facilitair Medewerker

Op locatie

Functieomschrijving

Wie zijn wij?

Woonplus Schiedam is een woningcorporatie die volop in beweging is. We bieden betaalbare en goede woningen aan Schiedammers én we leveren een bijdrage aan het welzijn van onze bewoners. Dit doen we door ons in te zetten voor een goede, veilige en sociale woonomgeving. Bij Woonplus Schiedam hebben we hart voor onze huurders. We voelen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en maken die ook waar. Daardoor dragen we écht bij aan de vitaliteit van Schiedam.

De komende jaren willen we onze doelen bereiken met nieuw elan en een scherp oog voor de wereld om ons heen. Daarbij willen we meer samenwerken, toegankelijker zijn en een stuk zichtbaarder zijn dan voorheen. Onze nieuwe Senior Medewerker Services heeft hierin een belangrijke rol door bij te dragen aan het standaardiseren en verbeteren van de werkprocessen en dienstverlening.


De functie
Als Senior Facilitair Medewerker ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren en vormgeven van de interne facilitaire dienstverlening. Je optimaliseert de digitale poststromen en Topdesk (service management software) meldingen. Daarnaast draag je de verantwoordelijkheid voor het functioneren van het servicecenter. Daarbij ben je als meewerkend voorman of voorvrouw een voorbeeld voor flexibiliteit, accuratesse en klantgerichtheid. Je bent een vraagbaak voor je collega’s en vanuit jouw kennis en ervaring denk je graag mee. Je leidt diverse grote interne projecten en beheert de contracten voor facilitaire zaken, onderhoud van ons kantoorpand en terrein met de bijbehorende installaties.

Wat betreft externe diensten ben je verantwoordelijk voor het verzorgen en aansturen van de dagelijkse facilitaire zaken. Daarbij draag je tevens verbetervoorstellen aan. Ook onderhoud je een netwerk van betrouwbare toeleveranciers waarmee je bijdraagt aan de realisatie van onze organisatiedoelstellingen.


Vereisten


Jouw profiel
Wij vragen van jou in ieder geval een afgeronde facilitaire opleiding op MBO+ niveau. Daarbij begrijp jij als geen ander de impact van ICT en facilitaire zaken op het dagelijks werk van je collega’s. Je weet goed mee te bewegen, samen te werken en je brengt waar nodig nieuwe ideeën in. Je neemt graag initiatief en weet jouw kennis te delen met het team om de kwaliteit te waarborgen. Kennis van Topdesk is een pré.


Wat bieden wij?
Bij Woonplus Schiedam zijn jouw vernieuwende ideeën heel erg welkom. In de fase waarin onze organisatie zich bevindt, kun je een belangrijke bijdrage leveren aan onze nieuwe, hoge ambities. Samen met je collega’s krijg je de kans om mee te bouwen aan een professioneler Woonplus.

Wij bieden een tijdelijke arbeidsovereenkomst (36 uur per week) voor de duur van 1 jaar. Bij wederzijdse tevredenheid zetten we die na afloop graag om in een contract voor onbepaalde tijd.

Verder kun je rekenen op:

Salaris conform de cao Woondiensten, functieschaal G (€3.045 - €4.278). Inschaling afhankelijk van relevante kennis en ervaring.

  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals goede opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden met een persoonlijk budget.
  • Een laptop en een telefoon.
  • Een sportvergoeding ter waarde van € 240,- per jaar.
  • Eindejaarsuitkering van 2%
  • Een fijne organisatie met enthousiaste en betrokken medewerkers.

Interesse?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Thomas van der Hoeven, Teamleider bedrijfsadministratie & services via 010 - 20 45 100. Wil je eerst meer weten over Woonplus Schiedam? Kijk dan op www.woonplus.nl.


Goed om te weten
Wie in dienst treedt bij Woonplus, dient een positieve verklaring omtrent gedrag (VOG) te kunnen overleggen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Op locatie

of