VvE beheerder

Omschrijving

Je functie

Als VvE beheerder ben je het eerste aanspreekpunt voor de leden en besturen van de VvE’s. Onze klanten zijn belangrijk en dat snap jij als geen ander. Je bent een belangrijke speler in het beheer van de VvE’s. Je bent verantwoordelijk voor afwikkeling van gemaakte afspraken, actiepunten uit vergaderingen en het naleven van de akte en het reglement van splitsing in het algemeen. In dat proces weet je de juiste collega’s en relaties aan te spreken en kun je delegeren, zonder de verantwoordelijkheid uit handen te geven.

Je onderhoudt contacten met (groot-)eigenaren, leveranciers en relaties. Je organiseert en woont de vergaderingen van eigenaars bij en maakt de vergaderstukken die benodigd zijn. Tijdens deze vergaderingen licht je de (jaar-) stukken toe en in veel gevallen zit je ook de vergadering voor. Als VvE beheerder weet je in elk klantcontact een goede balans te vinden tussen zakelijkheid en empathie voor de klant. Je bent in staat om, ook in het drukke vergaderseizoen, oog te houden voor lopende zaken.

Vereisten

Je profiel

Onze ideale kandidaat heeft talent voor het omgaan met klanten, beschikt over goede sociale vaardigheden en heeft niets tegen een beetje flexibele werktijden. Je bent in staat om op een zakelijke manier te communiceren, maar weet als geen ander dat tact en empathie van groot belang zijn om een goede relatie op te bouwen. Datzelfde geldt ook voor de omgang met de collega’s. Je collega’s zijn belangrijk en je kunt goed werken in een ruimte met meerdere mensen. Je weet op positieve wijze de verbinding te zoeken, hierbij te vertrouwen op je eigen kracht.

Daarnaast ben je iemand die zelfstandig kan werken en ben je administratief en taalkundig sterk. Je bent een kei in het plannen van werkzaamheden. Tijdens de vergaderseizoenen (februari t/m juni en oktober t/m december) ben je erop ingesteld dat de meeste vergaderingen in de avond plaatsvinden (zo’n 30 keer per jaar). Als je geen kennis van en ervaring met appartementsrecht en splitsingen van woongebouwen hebt, dan investeren we graag in je door ervoor te zorgen dat je dit leert van een professional.Wat biedt Woonplus VvE Beheer B.V.?

Allereerst een uitdagende functie in een organisatie die volop in ontwikkeling is. Deze functie is ingedeeld in schaal I van de cao Woondiensten, indeling vindt plaats op basis van kennis en ervaring. Het is mogelijk om 36 uur te verdelen over 4 dagen. Verschoven werktijden zijn, vanwege de avondwerkzaamheden, van toepassing. Daarnaast bieden we aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder ouderschapsverlof, studiemogelijkheden en een sportvergoeding.Informatie en sollicitatie

Voor meer informatie over de functie kun je terecht bij Stella van Pelt via (010) 204 5 204. 

Wie in dienst treedt bij ons, dient een positieve verklaring omtrent gedrag (VOG) te kunnen overleggen. Ook willen wij je middels een drijfverenonderzoek nog wat beter leren kennen.  Deze vacature is gelijktijdig intern en extern gepubliceerd. Interne kandidaten krijgen voorrang binnen de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.