Wijkbeheerder

Omschrijving

Wie zijn wij?

Woonplus Schiedam is een woningcorporatie die volop in beweging is. We bieden betaalbare en goede woningen aan Schiedammers én we leveren een bijdrage aan het welzijn van onze bewoners. Dit doen we door ons in te zetten voor een goede, veilige en sociale woonomgeving. Bij Woonplus Schiedam hebben we hart voor onze huurders. We voelen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en maken die ook waar. Daardoor dragen we écht bij aan de vitaliteit van Schiedam.

De functie

Als Wijkbeheerder maak je onderdeel uit van een van onze twee gebiedsteams. Samen met je collega’s werk je hard aan het verbeteren van de dienstverlening aan onze huurders. Zo willen wij graag veilige en schone buurten waar aandacht is voor sociale problematiek. Je bent aanspreekpunt voor de bewoners en aannemers van de aan jou toegewezen complexen en woonomgeving. Je hebt een signalerings- en registratierol bij ongewenst gedrag, overlast en leefbaarheidsproblematiek. De meldingen zet je door naar betrokken collega’s of partners in de wijk Naast het schoon, heel en veilig houden van de complexen in jouw wijk ben jij ook het 1e aanspreekpunt bij lichte overlastmeldingen en leefbaarheidsproblemen. Jij pakt deze meldingen actief op en gaat het niveau van de overlast verkennen. Lichte klachten handel je zelf af en de zwaardere dossiers draag je over aan de leefbaarheidsregisseurs.

Samen met de collega’s van het gebiedsteam, en met de buurtbeheerders in het bijzonder, lever je ideeen aan, aan de afdeling strategie en portfolio voor het opstellen van de complexbeheerplannen. Plannen waarvoor jij mede zorg draagt om deze uit te voeren.

Periodiek schouw je de aan jou toegewezen complexen en de bijbehorende omgeving in vaste routes. Dit wordt vastgelegd in schouwformulieren en hierover rapporteer je aan de senior collega woonomgeving. Bevindingen die direct actie vragen of opgelost kunnen worden pak je ook direct op.

Vereisten

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een prettige collega om mee samen te werken, integer is en de verantwoordelijkheid durft te pakken. Een collega die begrijpt dat zichtbaarheid en aanspreekbaarheid in de wijk belangrijk is voor onze huurders. Ervaring met sociaal beheer en buurtbeheer is mooi meegenomen. Het is belangrijk dat je communicatief sterk bent en je goed kan inleven in onze huurders. Eigen initiatief vinden wij heel belangrijk.

Hiervoor vragen wij MBO III werk en denkniveau en beschikbaarheid voor 36 uur per week. Basiskennis techniek is ook handig.

Wat bieden wij?

Bij Woonplus Schiedam zijn jouw vernieuwende ideeën heel erg welkom. In de fase waarin onze organisatie zich bevindt, kun je een belangrijke bijdrage leveren aan onze nieuwe, hoge ambities.

Wij bieden een tijdelijke arbeidsovereenkomst (36 uur per week) voor de duur van 1 jaar. Bij wederzijdse tevredenheid zetten we die na afloop graag om in een contract voor onbepaalde tijd. Verder kun je rekenen op:

· Salaris conform de cao Woondiensten, functieschaal E (€ 2.691 - € 3.202). Inschaling afhankelijk van relevante kennis en ervaring.

· Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals goede opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden met een persoonlijk budget.

· Een laptop en mobiele telefoon

· Een fijne organisatie met enthousiaste en betrokken medewerkers.

Interesse?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Patricia Kouwen of Sigrid Kapsenberg, Gebiedsmanager, via 010 - 20 45 100. Wil je eerst meer weten over Woonplus Schiedam? Kijk dan op www.woonplus.nl.

Goed om te weten Wie in dienst treedt bij Woonplus, dient een positieve verklaring omtrent gedrag (VOG) te kunnen overleggen. Ook kan het zijn dat we je via een assessment nog wat beter willen leren kennen. Het is dus mogelijk dat dit onderdeel uitmaakt van je sollicitatietraject.


Goed om te weten

Wie in dienst treedt bij Woonplus, dient een positieve verklaring omtrent gedrag (VOG) te kunnen overleggen. Ook kan het zijn dat we je middels een assessment nog wat beter willen leren kennen. Het is dus mogelijk dat dit onderdeel uitmaakt van je sollicitatietraject.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.